ویزای مراکش


ویزای مراکش


نام مراکش از نام پایتخت کهن یعنی شهر مراکش برگرفته شده است، که واژه‌ای بربر به معنای «سرزمین خدا» است.مَراکِش یا مغرب  کشوری است در شمال غربی آفریقا. مراکش ساحلی طولانی با اقیانوس اطلس دارد و به عنوان شهر سرخ نیز شناخته می‌شود  که گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند.  کشور مراکش از سوی خاور با کشور الجزایر، از غرب با اقیانوس اطلس، از جنوب با کشور موریتانی و از شمال با دریای مدیترانه همسایه‌است.

زبان رسمی این کشور آمازیغی و عربی،واحد پول آن درهم مراکش است.

آب و هوا

بطور کلی مراکش دارای آب و هوایی معتدل و بارانی است. این کشور در مناطق شمالی تحت تأثیر آب و هوای مدیترانه‌ای و در مناطق غربی و شمال غرب متأثر از آّب و هوای اقیانوس اطلس است. در مناطق داخلی، مراکش دارای آب و هوای قاره‌ای بوده و در رشته کوههای اطلس بارش برف و باران بیشتر می‌شود. مناطق جنوبی دارای آب و هوای گرم و بیابانی است.

جمعیت مراکش  حدود ۳۱ میلیون نفر است ، دین رسمی کشور اسلام است .

آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



اطلاعات  لازم برای فرم ویزای مراکش :

 

1. شغل

2.سمت

3.نام محل کار

4. آدرس محل کار

5. شماره محل کار  

6.آدرس منزل

7.شماره منزل

8. شماره همراه

9. آدرس ایمیل

10. نام و نام خانوادگی مادر 



مدارک لازم برای ویزای مراکش :

 

دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید (نهايتاً شش ماه پيش گرفته شده باشد)

اصل پاسپورت ترجیحا امضا شده

3. گواهی اشتغال به کار که موارد زیر در آن ذکر شده باشد :

الف – حتماً روی سربرگ شرکت باشد .

ب – ذکر نام و نام خانوادگی – شماره گذرنامه – تاریخ شروع به کار – طول مدت استخدام –عنوان شغلی -   میزان حقوق در آن قید شده باشد .

ج – در صورت کارفرماویا مدیر عامل  بودن ، شخص دوم نیز بایستی گواهی اشتغال را امضا کند مثلاً رئیس هیئت مدیره +  روزنامه رسمی شرکت  ترجمه شده با مهر مترجم .

4. مشاغل آزاد جواز کسب ترجمه شده با مهر مترجم .

5. در صورت بازنشسته بودن ، حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی ترجمه شده با مهر مترجم .

6. اصل گذرنامه بایستی دو صفحه خالی روبروی هم داشته باشد .

7.درصورت پزشک بودن کارت نظام پزشکی + پروانه مطب ترجمه شده  با مهر مترجم

8. پرینت حساب ماه جاری و دو ماه آخر ( 3 ماه آخر ) حتماً به لاتین ( انگلیسی ) و با مانده حساب واقعی

9. رزرو پروازی

10. دعوت نامه از شرکت مراکشی

نکته :

* افراد محصل و افراد بالای 18 سال در صورت همراه بودن در سفر با خانواده بایستی گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه و در صورت کار داشتن گواهی اشتغال به کار جداگانه ارائه دهند . ترجمه شده  با مهر مترجم

*در صورتی که فرزند زیر 18 سال  با یکی از والدین و یا به تنهایی سفر می کند حتماً باید موافقت نامه کتبی و معتبر و تائید شده محضری از طرف یکی از والدین و در صورت مطلقه بودن بایستی حضانت نامه معتبر محضری ارائه گردد . ( ترجمه شده با مهر مترجم )

نرخ ویزا : 84000 تومان  

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 15 روز کاری می باشد و ویزای مسافر طبق بلیط مسافر صادر می گردد . 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی