ویزای کره جنوبی


ویزای کره جنوبی


کرهٔ جنوبی در بخش جنوبی شبه‌جزیرهٔ کره و در شرق آسیا واقع شده. پایتخت آن شهر سئول است. جمعیت این شهر بالغ بر ۱۰ میلیون نفر و بزرگترین شهر کشور کره جنوبی است که یکی از بزرگترین شهرهای دنیا به حساب می‌آید این شهر قدمتی بالغ بر ۲۰۰۰ سال دارد و تقریباً یک چهارم کل جمعیت کره جنوبی در این شهر زندگی می‌کنند

واحد پول کره جنوبی وون که در بازارهای جهانی با نماد KRW شناخته می‌شود.

از آنجایی که زمستان‌های سئول سرد و برفی است و در طول تابستان هم با هوایی گرم و مرطوب طرف هستیم، احتمالا بهترین زمان برای سفر به این شهر فصل‌های پاییز و بهار است. در ماه‌های ژوئیه و اوت به طور ویژه‌ای با بارش باران‌های سنگین روبرو هستیم. در ماه‌های مه، ژوئن و اکتبر هم باید انتظار هوایی با درجه حرارتی ملائم و بدون ریزش باران‌های سنگین را داشته باشیم.

آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



اطلاعات لازم برای فرم ویزای کره جنوبی:  


1. نام و نام خانوادگی همسر در صورت متأهل بودن :

2. تاریخ تولد همسر به میلادی :

3. شماره همراه همسر :

4. شماره همراه مسافر :

5. آدرس منزل :

6. شماره منزل :

7.آدرس محل کار :

8.شماره محل کار :

9. نام  و نام خانوادگی یکی از دوستان و یا آشنای نزدیک به همراه شماره همراه آن  و نسبتی که با مسافر دارد :

10. میزان تحصیلات مسافر :

11. نام / آدرس / تلفن  مدرسه و یا  دانشگاهی که مسافر در آن تحصیل کرده است  :

12. نام شرکت / موسسه و نشانی و تلفن آن شرکت :

 



مدارک لازم برای ویزای کره جنوبی :


1.اصل پاسپورت با امضای مسافر

2. دو قطعه عکس 4*3

3. ترجمه شناسنامه و کارت ملی با مهر مترجم

4.اصل دعوت نامه از  کره - برنامه سفر – گارانتی از هتل – و واچر هتل

5.ترجمه گواهی اشتغال به کار با مهر مترجم

6. آخرین فیش حقوقی ترجمه شده با مهر مترجم

7.پرینت حساب بانکی برای 3 ماه آخر به لاتین

8. در صورت بازنشسته بودن ترجمه حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی با مهر مترجم

9. در صورت مدیرعامل و یا رئیس هیئت مدیره بودن و یا هرسمتی که در روزنامه رسمی قید شده باشد بایستی علاوه بر گواهی اشتغال به کار ترجمه روزنامه رسمی و آگهی تاسیس به همرا آخرین برگ پرداخت مالیات شرکت نیز ترجمه شود با مهر مترجم و وزارت امورخارجه و مهر دادگستری .

10. در صورت کارآزاد داشتن ترجمه جواز کسب با مهر مترجم و وزارت امورخارجه و دادگستری .

11. در صورت پزشک بودن ترجمه کارت نظام پزشکی و پروانه مطب با مهر مترجم

هزینه ویزا 50 دلار می باشد .

اعتبار :3 ماه اعتبار دارد و 30 روز اجازه اقامت

نکته : مسافر باید طبق مدت زمانی که از ما تور گرفته است در کشور کره بماند

 

 

 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی